• Uslovi poslovanja
 • Portfolio
 • Kontakt
 • Beograd

  Kneza Milosa MIP

  Broj reklamnih površina: 4, Dimenzije: 8x3 m, 8x3 m, 8x3 m, 8x3 m, Površina: 96 m2

  Billboardi se nalaze u ulici Kneza Miloša, ispred zgrade Ministarstva inostranih poslova. Svojim pozicijama i dimenzijama omogućavaju odličnu vizuelnu komunikaciju. Ulica Kneza Miloša je jedna od najstarijih reprezentativnih ulica Beograda i u njoj se nalaze zgrade mnogih ambasada, ministarstava i privatne kuće imućnih građana još od početka XX veka. Zbog svoje pozicije i orijentisanosti, predstavlja i jednu od najprometnijih ulica u gradu, važan tok kretanja gradskog života.


  Novosadski put

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 12x5 m, Površina: 60 m2

  Teško je ne primetiti ga, zahvaljujući položaju neposredno iza semafora. Ovaj dvostrani bigboard nalazi se na autoputu Beograd-Novi Sad, preko puta tržnog centra Metro i OMV pumpe. Pored izuzetno kvalitetne pozicije i osvetljenosti, bigboard je podignut na visinu od 12m, što mu dodatno uvećava vidljivost.


  Put za aerodrom

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 12x5 m, Površina: 60 m2

  Ovaj dvostrani bigboard nalazi se na prilaznoj saobraćajnici za aerodrom Nikola Tesla.  Pored izuzetno kvalitetne pozicije i osvetljenosti, bigboard se nalazi na visini od 12m što dodatno povećava vidljivost.  


  Južni bulevar - Nebojšina

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 30x5 m, Površina: 150 m2

  Ovaj backlight nalazi se u širem centru grada, na jednoj od najprometnijih raskrsnica, na uglu ulice Južni bulevar i Nebojšina. Pored toga što je vidljiva iz ove dve ulice, veoma je uočljiva sa Autokomande i autoputa iz pravca Nisa ka Beogradu.


  Savski trg 1

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 12.2x3.87 m, Površina: 47.214 m2

  Preko puta glavne železničke i autobuske stanice, na visini koja omogućava savršenu vidljivost. U jednoj od najprometnijih zona u gradu, reklamnu poruku vide i svi putnici koji dolaze i odlaze iz Beograda. Sve ovo omogućava čak 1.200.000 kontakata dnevno..