• Uslovi poslovanja
 • Portfolio
 • Kontakt
 • Led reklame

  Svetleće reklame postavljene su uglavnom na krovovima zgrada i mogu biti različitih dimenzija u skladu sa zahtevom klijenta. To su reklame institucionalnog tipa i na njima se obično nalazi logotip proizvoda ili kompanije. Predviđene su za dugoročan zakup na višegodišnjem nivou. Vidljive su 24h dnevno, s tim što njihova puna efikasnost dolazi do izražaja u večernjim i noćnim časovima. Izrađuju se sa neonskom ili LED rasvetom.

  Terazije

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 10x0 m, Površina: 0 m2

  Nalazi se u samom centru grada, na krovu zgrade u ulici Terazije 14, pored hotela Balkan. Pozicija je idealna za postavljanje neonske reklame koja će da dominira centrom grada, a veoma je vidljiva iz pravca Terazija.


  Hotel Jugoslavija

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 14x0 m, Površina: 0 m2

  Nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Goce Delčeva, preko puta hotela Jugoslavija. Pozicija je veoma vidljiva iz svih okolnih pravaca, a takođe je uočljiva sa Kalemegdana.


  Savski trg

  Broj reklamnih površina: 2, Dimenzije: 10x0 m, 12x0 m, Površina: 0 m2

  Nalazi se u ulici Savski trg 3-5, preko puta glavne železničke stanice. Zona predstavlja jednu od najprometnijih u gradu, a reklamnu poruku će videti svi putnici koji dolaze i odlaze iz Beograda


  Brankov most

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 14x0 m, Površina: 0 m2

  Nalazi se u ulici Karađorđeva 49, na krovu zgrade pored Brankovog mosta. Pozicija je veoma vidljiva sa Brankovog mosta iz pravca Novog Beograda, ali takođe se može uočiti iz drugih delova grada kao što su Stari železnički most, most Gazela i dr.


  Poslovna zgrada RAD

  Broj reklamnih površina: 2, Dimenzije: 52x6 m, 62x6 m, Površina: 684 m2

  Nalazi se na Novom Beogradu, na Poslovnoj zgradi Rad, pored Hyatt-a. Predstavlja najveću neonsku reklamu na našim prostorima, vidljivu iz svih delova grada.


  Trg Nikole Pasica

  Broj reklamnih površina: 1, Dimenzije: 35x5 m, Površina: 175 m2

  Ovaj neon nalazi se na izuzetno atraktivnoj poziciji, u samom centru grada, na krovu Doma Sindikata. Pozicija je vidljiva kako sa trga Nikole Pašića i iz Bulevara Kralja Aleksandra, tako i iz ulice Kneza Miloša. Pored veoma kvalitetne pozicije, vidljivost je povećana njegovom velikom površinom i činjenicom da ne postoje objekti koji ga zaklanjaju.